Levertijd

Wij vinden het belangrijk dat u uw bestelling snel in huis heeft. Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, betekent dat u het product binnen de 24 uren ( uitzonderlijk 48 uren ) in huis hebt. Voorwaarde is wel dat het product op voorraad is en u betaalt met Creditcard.
Ook willen wij graag benadrukken dat we afhankelijk zijn van onze vervoerder Bpost, mocht er onverhoopt toch een vertraging plaats vinden waar wij weet van hebben voordat wij uw aankoop verzenden, dan zullen wij u de keuze geven om uw bestelling te annuleren.

Verzendkosten

Voor bestellingen vanuit België worden er geen verzendkosten aangerekend als het bedrag van de bestelling hoger is dan 50€, BTW inbegrepen.   Voor bestellingen vanuit België lager dan 50€ zijn er 6€ verzendkosten.

Voor bestellingen vanuit Nederland worden er geen verzendkosten aangerekend als het bedrag van de bestelling hoger is dan 80€, BTW inbegrepen.    Voor bestellingen vanuit Nederland lager dan 80€ zijn er 8€ verzendkosten.

Opsturen naar andere landen gebeurt niet!

Pakket traceren

Indien u het wenst krijgt u, nadat uw bestelling is verzonden, een bevestigingsmail. In deze email kunt u een trackingcode vinden waarmee u uw bestelling online kunt volgen. De code is aan te vragen via info@labofenioux.eu

Als u niet thuis bent

Als u ten tijde van de eerste afleveringspoging niet thuis bent, komt de koerier de volgende werkdag nog een keer. Dit wordt kenbaar gemaakt met een briefje in uw brievenbus.

Als u ten tijde van de tweede afleveringspoging ook niet aanwezig bent, wordt u gevraagd zelf een afspraak met de koerier te maken. Ook dit wordt kenbaar gemaakt met een briefje in uw brievenbus.

Verdere vragen ivm de levering?

Voor vragen ivm bestelling en / of levering: info@labofenioux.eu of 0492/613 870